DE-ICER - Spray de dezghetat parbrizul 300ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

12,98 RON cu TVA

DE-ICER - Spray de dezghetat parbrizul 300ml

Acest spray dizolva instantaneu gheata formata pe orice suprafata. Utilitatea principala este pentru indepartarea ghetii de pe parbrize geamuri si oglinzi. Se pulverizeaza produsul pe partea superioara a suprafetei de sticla de la o distanta de 15 - 20 cmp, lasati 1-2 minute dupa care porniti stergatoarele pentru a indeparta rezidurile. Dupa topirea ghetii poate fi inlaturat cu usurinta cu o carpa moale sau cu stergatorul de parbriz.

Spray-ul pentru dezghetare parbriz De-Icer indeparteaza rapid gheata de pe geam, far, oglinda, stergatoare, incuietori. Protejeaza contra unui nou inghet si imbunatateste vizibilitatea. Indeparteaza rapid si eficient gheata aprox. in 15sec chiar si de pe geamurile foarte inghetate. Protejeaza impotriva unei noi inghetari, vizibilitatea este foate buna inainte de incalzirea interiorului masinii. Nu ataca vopseaua, cauciucul si materialele plastice. Nu contine metanol. Are culoare albastra si miros placut de lamaie. Nu contine aox si silicon. Pulverizati pe geamul inghetat de sus in jos si lasati putin sa actioneze. Indepartati gheata topita cu un razuitor de parbriz. Spray-ul este echipat cu un capac care se poate folosi ca si racleta.

Elimina formatiunile de gheata si bruma. Previne formarea de gheata pe partile tratate. Inert fata de garnituri si stergatoare. Nu lasa unsuroase suprafetele tratate. Pulverizator de 300 ml.

Atentie!!!
Continut sub presiune!!! Nu il depozitati in apropierea unei surse de caldura.

Gramaj
: 300 ml
 
Disponibil pe stoc

Cod:
190013


Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.