DE-ICER - Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor 500ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

12,99 RON cu TVA

DE-ICER - Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor 500ml

Curata perfect parbrizul de gheata si impuritati. Nu ataca piesele din cauciuc. Evita zgarierea parbrizului ca in cazul utilizarii racletelor. Produs cu efect degivrant foarte puternic. Previne eficient si timp indelungat o noua inghetare.

De-Icer se pulverizeaza pe suprafata acoperita cu gheata si asteptati cca. 15 minute. Dupa topirea ghetii, stergeti cu o carpa moale. Nano-particulele ramase in urma stergerii creeaza un strat coloidal protector remanent cu efect de respingere a particulelor de praf si a altor impuritati. Particulele de impuritati care vin in contact cu stratul nano-coloidal se transforma intr-un lichid cu un comportament similar cu al mercurului viu, prevaland de pe suprafata parbrizului sub forma de micro-stropi. 

Atentie!!!
Nu pulverizati produsul pe flacara deschisa sau pe suprafete incinse. Nu depozitati produsul in spatii cu surse de caldura intensa, sau cu foc deschis. Evitati fumatul. Feriti produsul de accesul copiilor. Evitati contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folositi produsul in combinatie cu alti agenti de curatire sau intretinere. In cazul hipersensibilitatii pielii, folositi manusi de protectie. Dupa fiecare utilizare spalati-va pe maini.

Gramaj
: 500 ml
 
Disponibil pe stoc

Cod
: 190012


Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.