Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor R-106 (20 mp)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

59,09 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor R-106 (20 mp)


Radarcan R-106 emite intermitent ultrasunete care alunga rozatoarele si gandacii din aria de acoperire aigurandu-va astfel confortul dorit. Aparatul emite ultrasunete reglate pe o anumita frecventa care indeparteaza atat gandacii cat si rozatoarele.

Cu un design minimalist (dimensiuni 7x6.5x4.5cm), acopera 20 mp de interior, se alimenteaza la priza (110-230V), consum aproximativ 5W.

Instalarea si pornirea aparatului se face prin introducerea acestuia in priza. Nu are niciun buton si nu necesita setari complicate. Odata alimentat la o sursa de 220V, va incepe sa emita ultrasunete si sa va protejeze perimetrul.

Dvs. nu veti auzi nimic, insa un LED de culoare rosie va clipi intermitent, indicand buna functionare a aparatului.

Nu pozitionati aparatul in spatele perdelelor, corpurilor solide, obiectelor de mobilier, intrucat ultrasunetele nu trec prin acestea, rezultand in cele din urma o suprafata acoperita mult mai mica decat cea pentru care a fost proiectat aparatul.

 

Toata lumea ii cunoaste. Sunt micile vedete nedorite ale bucatariilor noastre. Ii gasim pe gresie, pe la colturi, prin chiuveta si uneori, in zilele cele mai bune, chiar si in cafea.

Ne populeaza bucatariile fara sa ne ceara voie iar cei care reusesc sa scape de ei, se pot considera niste fericiti.

Gandacii de bucatarie sunt mai mult decat niste insecte nedorite; in anumite cazuri, ei pot reprezenta un adevarat pericol: anumite specii de gandaci sunt cunoscuti pentru transmiterea unor boli ca salmonelozele, dizenteria si gastroenterocolita.

Mai mult decat atat, in momentul in care ‘naparlesc’, pielea lor poate fi purtata prin aer si poate cauza reactii astmatice adultilor dar mai ales copiilor.

Gandacul de bucatarie isi incepe viata ca ou; din acest ou, nimfa trece prin mai multe etape pana ajunge la maturitate, timp de cateva luni.

In mod ciudat, chiar si cea mai curata casa poate avea gandaci; datorita depozitelor de zahar, grasime sau alte substante in locuri greu de ajuns, in crapaturi, in spatele frigiderului sau aragazului, gandacii gasesc o sursa de hrana si incep sa se inmulteasca cu repeziciune.

Gandacii de bucatarie se odihnesc ziua in locuri ascunse, de unde ies noaptea pentru a se hrani; ei au un simt olfactiv foarte puternic si instincte de supravietuire deosebite.

Daca vei vedea un gandac in timpul zilei in bucatarie, inseama ca ai o problema serioasa cu aceste insecte.

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luni


 
Cod: 100001

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.