Aparat antirozatoare cu unde electromagnetice PR-220.5

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

68,30 RON cu TVA

Aparat antirozatoare cu unde electromagnetice PR-220.5

Aparatul emite  valuri puternice de ultrasunete, care sunt nu pot fi auzite de oameni si animale mari, dar au un impact puternic asupra rozatoare. Aceste valuri actioneaza asupra aparatului auditiv si sistemul nervos al rozatoarelor. Impactul de ultrasunete incalca functiile lor vitale si provoaca panica. Rozatoarele inceteaza sa se hraneasca si parasesc  zona pazita. Forma si frecventa de impulsuri este in continua schimbare, impiedica obisnuirea rozatoarelor. Aparatul alunga insectele daunatoare - furnici, muste, tantari, paianjeni.

Instructiuni de utilizare: Lumina se aprinde si se opreste automat, ceea ce indica buna functionare.  Consumul este minim. Protejati aparatul de apa si de lumina soarelui.


ATENÞIE:
- Prezenta obiectelor in camera (tapiserie, covoare, etc)  micsoreaza 30-50% a eficientei. In acest caz, este necesar sa se puna un alt dispozitiv in camera.
-Aparatul are efect numai in camera in care este amplasat. Daca doriti sa protejati mai  multe incaperi - este nevoie a instala cate un aparat in fiecare dintre ele.

Impactul preconizat: efectul initial apare dupa aproximativ 12-14 zile si un maxim dupa aproximativ 25 de zile. In aceasta perioada veti observa activitatea crescuta la rozatoare. Acest lucru este normal - sub influenta undelor ultrasonice parasesc adaposturile lor, iar mai tarziu locul. Pentru o mai buna eficienta se pot utiliza si echipamente suplimentare (capcane, etc.)

Date tehnice:
Alimentare: 220V/50Hz
Consum de energie: 7W
Aria de acoperire: 50 mp

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luniProdus in Bulgaria
 
Cod: 110001

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.