Aparat anti-furnici Radarcan R-104 200mp

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

99,62 RON cu TVA

Aparat anti-furnici Radarcan R-104 200mp

Aparatul R104 foloseste unde electromagnetice, ce vor alunga furnicile, fara sa le omoare, evitand descompunerea acestora in casa. Fara substante toxice, fara foc, fara fum.
Simplu de utilizat: doar introduceti aparatul in priza, si scapati de furnici
Modern: carcasa robusta, cu un design modern, ce nu va atrage atentia intr-un mod neplacut (dimensiuni 10.4x5.9x7.1cm). Inlocuieste cu succes capcanele cu lipici sau spray-urile toxice, ce pot provoca probleme medicale batranilor, copiilor sau persoanelor astmatice.
Poate fi folosit in orice incapere: camera copiilor, bilbioteci, case si vile, apartamente si garsoniere de bloc, camine, librarii, institutii publice, banci, magazine alimentare, cladiri de birouri, etc.

Aparatul nu prezinta niciun buton, nu necesita setari sau intretinere periodica. Nu foloseste consumabile sau substante toxice, nu produce fum si este complet silentios. Pentru controlul bunei functionari a aparatului, pe panoul frontal este situat un LED de culoare rosie, ce va functiona intermitent, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali.

Aparatul are o constructie foarte simpla si usor de utilizat. Doar se introduce in priza si atat. Odata alimentat, acesta va incepe sa emita un camp electromagnetic, ce va "inveli" firele electrice din casa. Intrucat furnicile folosesc campul magnetic al Pamantului pentru a se ghida, aparatul R-104 va afecta aceasta functie a furnicilor, dezorientandu-le, si fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 200 metri patrati.
 
Date tehnice:
 

Alimentare: 220 V

Consum: 5 W

Suprafata acoperita: 200 mp

Dimensiuni: 10.4 x 5.9 x 7.1 cm

 
 
Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                    pentru persoane fizice: 24 luni


Produs in Bulgaria

 
Cod:
110009

 
Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.