Alunga cartite 20T (1000 mp)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

106,01 RON cu TVA

 Alunga cartite 20T (1000 mp)

Rozatoarele subterane au vederea slaba, dar in schimb auzul este foarte dezvoltat si sensibil, perceptand foarte bine vibratiile solului. Aparatul anticartite se foloseste de aceasta sensibilitate pentru a le indeparta. Aparatul anti cartita emite vibratii la intervale de aproximativ 15 secunde, acestea propagandu-se prin pamant. Suprafata acoperita de aparat pentru combaterea cartitelor este de 1000 mp. Aceasta suprafata poate fi afectata insa de conditiile solului: un teren umed sau mlastinos nu are aceleasi proprietati ca unul uscat si bine compactat, ce propaga undele mai bine decat cel umed. De asemenea, pozitionarea casei, a pivnitelor, a gardurilor despartitoare, diverse fundatii sau santuri sapate, chiar si copaci batrani cu o radacina groasa pot afecta propagarea undelor prin pamant. Prin urmare, recomandam sa luati in considerare acesti factori atunci cand instalati aparatul. Dispozivitul electronic impotriva rozatoarelor subterane este complet inofensiv pentru om si animale domestice.

Montare:


Desurubati capacul unitatii in sens invers acelor de ceasornic si scoateti unitatea interioara. Acest dispozitiv anti cartita functioneaza cu 4 baterii de 1.5 V de tip R20, durata de viata a acestora  fiind de 4-6 luni. In 15 secunde se va auzi un sunet, iar aparatul va vibra, ceea ce indica buna functionarea a acestuia. Dupa montarea bateriilor, introduceti unitatea interioara in carcasa, insurubati capacul in unitate in sestul acelor de ceasornic. Se face o gaura cilindrica in pamant cu un obiect dur, apoi se introduce aparatul in pamant. Pentru a va asigura de un contact maxim cu solul, tasati pamantul in jurul acestuia.

Avantaje:

- Constructia este robusta, carcasa aparatului este facuta dintr-un plastic foarte dur, solid. Prezinta de asemenea un sistem de inchidere etans, prevazut cu o garnitura, pentru a evita accesul apei in interiorul aparatului, ce ar putea duce la distrugerea acestuia.
- Metoda ecologica de a scapa de daunatori. Fara chin, fara dureri inutile pentru animale, fara substante toxice sau fum. Pur si simplu ii alunga din aria acoperita de aparat, fara a afecta insa animalele dvs de companie sau animalele domestice din ograda.
- Se instaleaza cu usurinta, doar prin infigerea aparatului in pamant.
ATENTIE: Daca pamantul este foarte compact si aparatul nu poate fi introdus manual, este interzisa lovirea acestuia cu ciocanul. Puteti ditruge aparatul, in acest caz garantia devenind nula. Sapati o gaura de ghidaj cu un alt instrument, dupa care introduceti aparatul si tasati pamantul in jurul acestuia.

ANATOMIA
Cartita este un mamifer de culoare gri sau negru, dar nu trebuie confundat cu un sobolan sau soarece deoarece cartita este un insectivor.
Aceste mamifere s-au dezvoltat in evolutia lor pentru viata subterana. Corpul lor este mai mult tipic de animal acvatic. Ochii lor sunt minuscule si adeseori acoperiti cu un invelis de piele, de aceea ei nu simtul vazului. Principalul lor simt de incredere este cel tactil. Picioarele lui, scurte si puternice, sunt prevazute cu unghii mari pentru saparea galeriilor, care pot ajunge pana la 150m lungime. Coatele sunt deplasate dorsal si rotit, astfel incat palmele anterioare sunt orientate spre partea din spate, sporind actiunea de sapat. Pielea sa fina si sensibila faciliteaza deplasarea sa prin galerii, atat inainte cat si inapoi. In general femelele sunt mult mai mari decat masculii. Sunt animale solitare.

REPRODUCEREA
Perioada de gestatie a cartitei dureaza 30 de zile si naste 3 si 6 pui. Pentru a construi un cuib adultii ies doar ocazional pentru a cauta iarba si  frunze pentru adapost.

UNDE INTALNIM CEL MAI DES CARTITELE?
Aceste mamifere din pacate sunt foarte daunatoare  omului, pentru ca ele isi  construiesc galeriile subterane pe langa casa omului, mai exact gradini, culturi etc. Cartitele strica aspectul gradinilor, afecteaza radacinile plantelor tinere, chiar si sistemul de irigare al acestora.

CUM AFECTEAZA VIBRATIILE ACESTE MAMIFERE?
Cum am mentionat si mai sus, cartitele au cel mai  dezvoltat simt si anume cel tactil, acesta permitandu-le sa perceapa orice forma de pericol. Aparatul anti-cartita provoaca vibratii in pamant, cartita perceptandu-le ca miscari seismice, astfel va stii ca terenul nu este unul sigur pentru supravietuire indepartandu-se spre oricare alt loc unde nu va mai percepe aceste vibratii.

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                   pentru persoane fizice: 24 luni


Produs in Spania
 
Cod: 100012

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.